Ce culori purtam in acest sezon

Autor Dorina Rizea 05/12/2016 0 Comentarii

Ce culori purtam in acest sezon ?

Culorile in moda sunt totul, ele fiind motivul pentru care achizitionam anumite articole vestimentare si tot ele influenteaza si starea noastra de spirit . Potrivit Pantone Color Institute , paleta de culori pentru acest sezon contine culorile foarte pigmentate si profunde care reproduce exact anumite nuante ale unor elemente ale naturii . Iata cinci dintre ele :

 

Dusty Cedar

O culoare calda , primitoare , dar totusi , misterioasa este detaliul ideal pentru acest sezon . Fata de variant sa de vara , Rose Quartz , este mai vibranta si mai accentuata , ea asortandu – se perfect cu tonuri de albastru , maro , roz , ros

       Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\0.JPG                  Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\00].JPG

 

Aurora Red       

  Continuand cu tonurile dominate de nuante de rosu  , marile case de moda au introdus in tinute obiecte vestimentare de culoare intensa , mai exact , aurora red . Rosul aprins ofera incredere si putere , fiind reprezentant  pentru femei pasionale si atragatoare .

 

Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\000.JPG         Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\00--.JPG

                                                                      

 

 

Potther’s Clay

Nuanta de maro – roscat este hibridul care readuce caldura in sezonul rece . Tonurile de rosu sau de verde inchis se combina perfect cu aceasta culoare pigmentata care este potrivita tinutelor casual .

 

Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\--==.jpg                              Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\--.JPG

 

Lush Meadow

Rafinament si eleganta ! Cuvintele care descriu cel mai bine aceata culoare , un ton de verde echilibrat si natural ce imita nuanta acelor de brad . Galben , oranj , rosu sau violet sunt cele mai potrivite culori pe care le poti combina cu lush meadow pentru o tinuta plina de viata .

 

Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\====.JPG                                 Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\==.JPG

       

  Gri rechin

Usor de asorat cu foarte multe alte culori , griul este unul dintre preferatele caselor de moda . Contemporan si vibrant , acest sezon este indispensabil ,el facand parte din nobilul ansambul acromatic alaturi de alb si negru .

Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\gj.JPG                       Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\99.jpg

                                                                  

In acest sezon , suntem indemnati sa purtam obiecte vestimentare si accesorii in  culori indraznete , vii , naturale care ne scot in evident trasaturile fetei . Profita de aceste tendinte combina  , in mod original , culori  si texturi pentru un look corect !

 

 

Leave a Comment