Cum se asorteaza o geanta rosie

Autor Dorina Rizea 21/10/2016 0 Comentarii

Cum se asorteaza o geanta rosie

 

Rosul este o culoare energica , atragatoare care capteaza foarte repede atentia . Puratand o geanta rosie vei aduce o pata de culoare tinutelor tale si vei transmite siguranta si incredere de sine . Fie ca preferi un look elegant , pueril sau sport ,o geanta rosie este un must – have , insa este important ca poseta sa se asorteze atat outfit - ului tau , cat si evenimentului la care vrei sa participi .

 

Geanta rosie o poti asorta foarte usor tinutelor clasice , mai ales in culori neutre , pentru a evidentia accesoriul colorat de care esti atat de mandra . Incearca sa achizitionezi genti din materiale de calitate , in special din genti din piele , deoarece culoarea rosu va arata mai intensa si va avea valoare estetica .

 

 Geanta piele rosie Geanta piele rosie

 

Gentile rosii sunt vedete in tinutele color block ( o combinatie de obiecte vestimentare in diferite culori , dar care nu deranjeaza din punct de vedere chromatic ) . Aceste este un stil foarte potrivit persoanelor vesele care , pur si simplu , adora culorile , in special , culoarea rosu .

 

Geanta piele rosie Geanta piele rosie

 

Daca geanta rosie nu este potrivita tinutei tale , te poti baza pe asortarea accesorilor : alege o pereche de pantofi care sa contina culoarea rosu sau un o pereche de pantofi all red . Cu acest truc este foarte putin probabil sa dai gres in compunerea outfit – ului tau .

 

Este in trend sa fii frumoasa , deci alege o geanta de piele care merita !

Leave a Comment