Geanta sezonului - Rucsacul

Autor Dorina Rizea 09/11/2016 0 Comentarii

Geanta sezonului - Rucsacul

 

Ce poate fi mai potrivit aceasta toamna decat o geanta rucsac din piele ? Este o geanta confortabila, comoda, usoara asa ca nu este deloc de mirare ca este preferata acestui sezon.Nu putine au fost datile cand aceste tipuri de genti au fost vedete pe catwalk si avand un “ ok “ de la marile case de moda , de ce sa nu punem mai mult accent pe aceste accesorii .

In alegerea unei geanti rucsac este foarte important materialul din care este confectionata aceasta . Ca si pentru celelate tipuri de genti , este recomandat sa optam pentru un rucsac din piele deoarece este pielea este rezistenta , feminina si placuta vizual si la atingere .

 

Rucsac Piele

 

De asemenea , dimensiunile sunt foarte importante cand vine vorba despre orice fel de geanta . Daca ai o zi plina in care vrei sa te simti confortabila , dar sa si ai cu tine toate lucrurile necesare , opteaza pentru un rucsac mai mare . In schimb , daca ai nevoie doar de o geanta pentru a–ti accesoriza tinuta pe care o vei purta la o simpla plimbare cu prietenii , iti recoamndam un rucsac de dimensiuni mai mici , cum este rucsacul Vanda .

 

Rucsac Piele

 

Anotimpurile au rol important in tinutele pe care le purtam zi de zi . In functie de acestea alegem culorile , modelele , croielile ; cautam sa gasim lucruri care sa inspire un anotimp anume si sa fie potrivit pentru un anumit moment anului , din toate punctele de vedere.

 

Rucsac Piele

 

Profita de fiecare trend si oportunitate pentru a–ti achizitiona produsele care iti plac cel mai mult si simte – te bine in tinutele chic pe care le porti in fiecare zi !

Leave a Comment