Geanta tip sacosa - Shopperbag

Autor Dorina Rizea 12/10/2016 0 Comentarii

Cea mai apreciata geanta: geanta tip sacosa - Shopperbag

 

Tendintele acestui sezon pun geanta tip sacosa - Shopperbag in primele locuri preferintele designerilor dar si a doamnelor si mai ales domnisoarelor.

Desi, principala utilizare a gentilor este aceea de ati purta lucrurile personale, ea te ajuta sa iti evidentiezi personalitatea si sa fii in pas cu moda. Chiar daca trendurile se schimba de la un sezon la altul , anul acesta geanta tip sacosa nu s–a dat batuta si , in momenul de fata , acest tip de poseta trebuie sa se regaseasca printre accesorile tale .

 

 

 

 

O astfel de geanta este incapatoare , proprietate ce o face sa fie foarte dorita . Daca si tu esti o persoana care transporta cu ea multe obiecte , vei avea nevoie de mai multe exemplare de acest fel .

Geanta Celine din piele naturala este un model in care poti investi fara nicio retinere , aceasta indeplinind toate conditiile de a fii un accesoriu folositor si frumos .

 

 

 

 

 

 

De asemenea , fiind preferata si de marii creatori de moda , cu siguranta , geanta tip sacosa aduce un plus look - urilor tale . Iti recoamndam geanta Alexandra din piele croco sau geanta Alexa din piele croco combinata cu piele intoarsa. Sunt doua modele chic ce sunt disponibile pe o multitudine de culori , astfel incat alegerea sa fie extrem de dificila . Ca sa te ajutam , poti cumpara doua astfel de genti la 380 lei !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai mult , genanta sacosa este usor de purtat si foarte confortabila , indiferent de tinuta . O alta sugestie este geanta Mira din piele naturala , de calitate deosebita .

 

 Gentile sunt diferite ca marimi si stil . Descopera ce ti se potriveste dintr – o gama variata de produse , recoamndarile nostre fiind doar cateva modele ce va vor usura alegerea !

 

Leave a Comment