Maroul ciocolata si pielea intoarsa - o combinatie extrem de reusita

Autor Dorina Rizea 10/01/2017 0 Comentarii

Maroul ciocolata si pielea intoarsa - o combinatie extrem de reusita

 

Placute la atingere , usor de accesorizat si prezente in toate magazinele , obiectele vestimentare din piele intoarsa au atras atentia tuturor si au revenit pe marile podiumuri . Astfel , ne ramane un singur lucru de facut : sa alegem culoarea pieselor pe care dorim sa le purtam , decizie ce este influentata de sezon , destinatie si atitudine .

O culoare reprezentativa pentru piele intoarsa este , insa , maro-ul ciocolata  . Aceasta este combinatia ideala pentru ca imbina armonios clasicul , eleganta si feminitatea .

Gentile nu sunt niciodata suficient de numeroase , iar o poseta din piele intoarsa de culoare maro ciocolata este un accesoriu cu o textura deosebita ce se preteaza la o multime de tinute .                                      

                                         Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\1.JPG

Pentru a completa intreaga tinuta te poti folosi de un mic truc , adaugand o pereche de incaltari in aceeasi nuanta  si , de ce nu , din acelasi material .                                       

                                       Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\3.jpg

Incaltamintea din piele intoarsa este foarte versatila in tinutele casual si office , putand fi combinata atat cu fuste , cat si cu jeansi . In functie de sezon poti opta pentru pantofi , cizme , ghete , botine , sandale .

    Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\4.jpg                                           Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\2.jpg 

    La cele din urma adaugand genti office sau casual din piele neteda :

Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\5.JPG                                    Description: C:\Users\Mariuca\Desktop\6.JPG

 

In ciuda tendintelor , culorilor si modelelor , cea mai importanta este calitatea produselor pe le achizitionezi , iar pielea , neteda sau intoarsa , este un principal reprezentat pentru piese  vestimentare si accesorii de calitate .

 

 

 

 

Leave a Comment