Cum se obtine pielea intoarsa

Autor Dorina Rizea 24/04/2017 2 Comentarii

                                     

Cum se obtine pielea intoarsa


 

Piesele vestimentare si accesoriile din piele intoarsa nu trebuie sa lipseasca din dressingul tau indiferent de anotimp deoarece este un material ce va fi intodeauna prezent pe catwalk. Este un material pretios, delicat,elegant si sofisticat, nu la fel de rezistent precum piele normala, dar care  ofera un aspect foarte placut.

 

Pentru a putea fi folosita in confectionarea gentilor, incaltarilor sau a altor produse din piele intoarsa, piele normala sufera un proces ce ii confera o textura distinctiva.

 

Cea mai calitativa piele intoarsa se obtine din piele ovinelor,cabalinelor sau caprinelor, piele ce va trece, dupa curatare, prin procesul de tabacire, etapa de transformare a pielii brute intr-un material potrivit confectionarii unor produse rezistente trecerii timpului.Urmatorul pas este vopsirea materialului obtinut, lucru ce il pregateste pentru finisarea in cadrul carei au loc multe operatii printre care si trecerea pielii normale in piele intoarsa.

 

Se folosesc doua-trei fasii de piele si se slefuiesc pe parte carnoasa pentru a da acel aspect de catifea ce particularizeaza articolele din piele intoarsa.

                                   

Gentile nu sunt niciodata suficient de numeroase , iar o poseta din piele intoarsa este un accesoriu cu o textura deosebita ce se preteaza la o multime de tinute.

                                    

Incaltamintea din piele intoarsa este foarte versatila in tinutele casual si office, putand fi combinata atat cu fuste, cat si cu jeansi. In functie de anotimp poti opta pentru pantofi sau cizme.

O curea din piele intoarsa este intodeauna bine venita pentru a accesoriza tinute, pentru a accentua talia sau pentru a duce outfit-ul intr-o zona diferita.

 Placuta la atingere , usor de accesorizat si prezenta in toate magazinele, piele intoarsa este un material de calitate care serveste la confectionarea multor articole de moda pe care le porti cu placere zilnic.

 

2 Comentarii

Laura:
02/05/2017, 04:04:49 PM, www.azurdancestudio.ro
Reply

Foarte interesant articolul. Multumesc pentru informatie.

vbags:
02/05/2017, 04:09:12 PM, www.vbags.ro
Reply

Interesant articol. Se pot folosii si 4-5 fasii de piele si se slefuiesc pe parte carnoasa pentru a da acel aspect de catifea ce particularizeaza articolele din piele intoarsa.

Leave a Comment