Rosul - culoarea care defineste iubirea

Autor Dorina Rizea 14/02/2017 0 Comentarii

Rosul-culoarea care defineste iubirea

 

Daca arunci o privire in dulapul tau , vei observa ca ai tendita de a cumpara foarte multe genti , pantofi si obiecte vestimentare negre, lucru care nu este gresit , neagrul este cea mai versatil , insa sunt si moment cand aceasta nonculoare nu te poate ajuta . Spre exemplu , un outfit colorat isi va pierde din stralucire prin accesorizarea cu o geanta negra . Astfel , culoarea rosu ar fi alegerea perfecta pentru a – ti nuanta garderoba ; iar pentru ca Ziua Indagostitilor este aproape  , ce culoare poate exprima mai bine emotiile aduse de aceasta zi  , daca nu culoarea rosu ?

                          

Suntem inconjurati de culoarea rosu , incaltamine , imbracaminte si mai ales accesorii ( portofele , curele )  pe care le poti purta pe tot parcursul anului , indiferent de sezon in combinatii joviale cu nuante de  galben , verde sau albastru .

                             

O geanta din piele rosie nu doar ca va oferi lumina si stralucire unui look obisnuite , dar poate fi introdusa cu usurinta in tinutele casual , office , elegante sau sport .
 

                                               rosu coloarea iubirii


 

Rosul este o culoare superba , este printre preferatele oricarei femei si este nelipsita de pe podiumurile internationale , iar precum majoritatea culorilor , si nuatele de rosu fac “ casa buna ” cu albul si cu negrul .Pentru o tinuta intr – o nonculoare , o geanta rosie este tot o geanta neagra , doar ca tinuta va arata mai interesanta si va avea mai mult stil .

                                           

Inca un motiv pentru a – ti arata ca trebuie sa ai accesorii de culoarea rosie este un truc pe care sigur il stii sau pe care il vei afla acum : o rochie rosie se asorteaza cu pantofi rosii ! Negrul versatile si elegant nu se va potrivi in aceasta situatie .

Culoarea rosu are o compatibilitate ideala cu piesele vestimentare si cu accesoriile femeilor , indispensabile din dulapul doamnelor si domnisoarelor  !

Leave a Comment