Este timpul pentru pielea intoarsa

Autor Dorina Rizea 04/11/2016 0 Comentarii

Este timpul pentru pielea intoarsa

 

Sezonul acesta este perioada perfecta pentru a purta obiectele vestimentare din piele intoarsa , fiind unul dintre materialele preferate ale lunilor de toamna si iarna . Orice doamna sau domnisoara are macar un articol din piele intoarsa , ceea ce nu este surprinzator , piele intoarsa are o textura nobila , placuta , moale .

Gentile sunt prietenele noastre dragi care ne servesc impresionant de bine ani la randul , iar gentile din piele intoarsa sunt cu adevarat speciale , sunt cele mai elegante posete datorita materialului deosebit si pretios .

Profita de tendintele sezonului si poarta cu placere gentile din piele intoarsa !

 

 

Cizmele din piele intoarsa sunt vedetele sezonului ! Sunt feminine , potrivite temperaturilor , comode si in acelasi timp se combina pefecte cu multe variante de tinute . De asemenea , ghetele confectionate din acest material se asorteaza usor , mai ales , outfiturilor casual .

 

 

II iubim , ii divinizam si niciodata nu sunt suficienti de multi , sunt pasiunea comuna a tuturor femeilor – pantofii !Pentru cele carora le permite jobbul , o pereche de pantofi din piele intoarsa este alegerea ideala pentru un look elegant sau office .

 

Pantofi stiletto piele naturala neagra B316

 

Moda reprezinta un limbaj instant , iar o piesa vestimentara din piele de calitate lasa o prima impesie buna !

 

Leave a Comment