Victoria Beckham si gentile Chanel

Autor Dorina Rizea 26/10/2016 0 Comentarii

Victoria Beckham si gentile Chanel

 

 Victoria Beckham este cu siguranta o sursa de inspiratie pentru foarte multe femei , fiind un model de urmat din punct de vedere al stitului vestimentar . Pe langa outfiturile corecte si incredibil de potrivite corpului ei , fashionista este cunoscuta si datorita “ relatiei “ pe care o are cu gentile frumoase . De – a lungul timpului am admirat la bratul ei cele mai impresionate genti , insa am constat ca gentile Chanel se numara printre favoritele ei genti semnate de altii designeri , nu putine fiind cazurile in care a fost surprinsa purtand acest model de poseta .

 

 

 

Pentru ca gentile de brand nu sunt accesibile tuturor , exista modele asemanatoare celor originale pentru care poti opta in vederea completarii unei tinute . Geanta Channel din piele naturala ce are cusaturi in romb este un prim exemplu .

 

 

 

Daca si tu esti adepta stilului minimalist , cel mai bine poti invata accesorizarea tinutelor de la Victoria Beckham ,aceasta fiind deja un nume in moda . Inspira – te din look – urile ei si asorteaza geanta Channel – mini  cu simt estetic .

 

 

 

Pe principiul “ Gentile sunt foarte importante pentru femei “ , o geanta Chanel este intodeauna bine venita in garderoba noastra si daca este apreciata si de catre un Style Icon , precum Victoria Beckham , suntem incurajate sa achizitionam o astfel de poseta .

 

 

 

Indiferent de brand , forma , culoare cel mai important este materialul din care este confectionata geanta , acesta spunand multe despre posesoarea posetei , iar o geanta din piele transmite atitudine , simt estetic si multe altele in combinatii potrivite .

 

Leave a Comment