Politica de Retur

CONDITII DE RETURNARE SI ANCP

 

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.


Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile lucratoare se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile calendaristisce de la retur.

In cazul in care transportul a fost gratuit si se returneaza comanda , valoarea transportului va fi retinuta din suma ce urmeaza a fi restituita.

Notificarea se va data si se va trimite, de catre persoana inscrisa in baza de date, prin e-mail, la adresa: contact@dbags.ro in  atentia  administratorului magazinului virtual, sau prin posta la adresa: Sat Carani, Com. Sanandrei, str. Tineretului, nr 19, camera 2, judetul Timis.


Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor livrate direct de personalul nostru catre client deoarece in acest cazi produsul a fost verificat si acceptat de client.

ANPC

Pentru a obtine  numerele de telefon de la Protectia  Consumatorului sau orice alte informatii doriti referitoare la legislatia privind protectia consumatorului  va rugam sa accesati urmatorul site www.anpc.gov.ro.

Numarul de telefon gratuit din reteaua romtelecom de la Autoritatea Nationala ptr. Protectia Consumatorului este : 0800.080.999